Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς - iefimerida.gr

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο κύκλο τηλεφωνικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, προκειμένου να τους ενημερώσει ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής την Πέμπτη.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους αρχηγούς για όσα συζητήθηκαν στην ευρύτατη κυβερνητική σύσκεψη σήμερα και τόνισε οτι η Ελλάδα περιμένει από την ΕΕ να σταθεί δίπλα της απέναντι στις αγορές.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Κατά πληροφορίες από τη ΝΔ το τηλεφώνημα στον Αντώνη Σαμαρά διήρκεσε τρία λεπτά. Ο κ. Παπανδρέου τηλεφώνησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 5.30 το απόγευμα και τον ενημέρωσε για τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την προσεχή Πέμπτη.

Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πηγές από τη λεωφόρο Συγγρού, περιορίστηκε να ακούσει χωρίς να πει τίποτε, ενώ κατά άλλες πληροφορίες επέμεινε στη θέση της ΝΔ για μη συμμετοχή ιδιωτών σε τυχόν λύση για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

Από τον ΛΑΟΣ ανακοινώθηκε, εξάλλου, ότι η διάρκεια του τηλεφωνήματος με τον κ. Καρατζαφέρη ήταν εικοσάλεπτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι είναι αντίθετος στη συμμετοχή ιδιωτών στο νέο πακέτο στήριξης της Ελλάδος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ