Πως σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη την σύσκεψη βουλευτών της ΝΔ με τον Στουρνάρα για τον φόρο στα ακίνητα - iefimerida.gr

Πως σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη την σύσκεψη βουλευτών της ΝΔ με τον Στουρνάρα για τον φόρο στα ακίνητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τον Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με τον ενιαίο φόρο ακινήτων μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκτός των άλλων χαρακτήρισε τους βουλευτές της ΝΔ «διαβασμένους». Αιχμές κατά του επιτελείου του υπουργού Οικονομικών.

«Οι συνάδελφοι ήταν καλά προετοιμασμένοι σε αυτά που προτείνουν, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν η πρώτη σύσκεψη που δεν υπήρξε μπουρδολογία», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα προσέθεσε: «Οι συνάδελφοι ήταν καλά προετοιμασμένοι σε αυτά που προτείνουν, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν η πρώτη σύσκεψη που δεν υπήρξε μπουρδολογία».

Στη συνέχεια, η βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε «καρφιά» κατά του επιτελείου του Γιάννη Στουρνάρα, λέγοντας: «Οι βουλευτές που πήγαν στη συνάντηση και στον υπουργό Οικονομικών πήγαν, με επεξεργασμένες προτάσεις για τις αδικίες του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Αυτό που δεν έκαναν οι υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ το έκαναν οι βουλευτές» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής και πρώην υπουργός, και εξήγησε ότι οι προτάσεις τους αφορούν και στην επαρχία αλλά και στις αστικές περιοχές.

Κλείνοντας, η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο «για πολλές αδικίες» που έχουν εντοπιστεί στον ενιαίο φόρο ακινήτων, ωστόσο επεσήμανε ότι «όλοι οι βουλευτές συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει διεύρυνση της φορολογικής βάσης».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ