Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευτικούς και μαθητές να λένε ένα μεγάλο «όχι» στο μέτρο της διαθεσιμότητας, τις απολύσεις αλλά στην υποβάθμιση της Παιδείας. Με σύνθημα «Παιδεία – Υγεία – Δημόσια αγαθά για όλο τον λαό» το ραντεβού έχει δοθεί για τις 18:00 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου.«Tο οικονομικό αδιέξοδο της κυβερνητικής πολιτικής και οι φρούδες ελπίδες περί πλεονάσματος και καλύτερης αντιμετώπισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οδηγούν σε νέα μνημόνια με αιματηρά μέτρα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση.

«Αρνούμαστε τη μοίρα της εξαθλίωσης που μας ετοιμάζουν, συνεχίζουμε ανένδοτο αγώνα, με όπλο το δίκιο μας, την αλληλεγγύη, την πεποίθησή μας ότι υπερασπιζόμαστε κοινωνικά αγαθά και πανανθρώπινες αξίες. Με τον αγώνα σώζουμε την αξιοπρέπειά μας, οδηγώντας τον ως το τέρμα θα σώσουμε το σχολείο και την εργασία μας. Προχωράμε με συντονισμό των ομοσπονδιών μας και των πρωτοβάθμιων σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με ενιαίο αγώνα, με μαχητικές και αποφασιστικές μορφές πάλης, διαδηλώσεις, συνελεύσεις αγώνα, καταλήψεις και αποκλεισμούς» αναφέρεται, τέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ