Dr Martens, τα πασίγνωστα βρετανικά μποτάκια ανοίγουν βήμα για νέες αγορές - iefimerida.gr

Dr Martens, τα πασίγνωστα βρετανικά μποτάκια ανοίγουν βήμα για νέες αγορές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έκανε διάσημα ο Πιτ Τάουνσεντ, συνθέτης και κιθαρίστας του συγκροτήματος The Who, ενώ τα φόρεσαν στη συνέχεια δεκάδες καλλιτέχνες με τελευταία την τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι, με αποτέλεσμα στα 50 συνολικά χρόνια της ύπαρξής τους να γίνουν σύμβολο για πολλούς νέους.


Ο λόγος για τον Dr Martens, η οποία βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο μετά την εξαγορά της από το ιδιωτικό επενδυτικό κεφάλαιο Permina αντί 351 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, παρά την εξαγορά δεν θα υπάρξει αλλαγή στρατηγικής της εταιρείας η οποία απασχολεί σε ολόκληρο τον κόσμο 700 εργαζόμενους , από τους οποίους οι 350 περίπου βρίσκονται στη Βρετανία.

Στόχος της εταιρείας είναι να ανοίξει περισσότερα καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο και να αναπτύξει νέα προϊόντα.
Οι οικογένειες των Γερμανών Dr Martens και Dr Frunk θα εξακολουθήσουν να εισπράττουν δικαιώματα από τις πωλήσεις παπουτσιών ης εταιρείας.
Πηγή: Τα Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ