Μητσοτάκης εναντίον «La Libre Belgique»: Καμία σύγκριση της μεταρρύθμισης στο Δημόσιο με τον στρατιωτικό νόμο- Προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις - iefimerida.gr

Μητσοτάκης εναντίον «La Libre Belgique»: Καμία σύγκριση της μεταρρύθμισης στο Δημόσιο με τον στρατιωτικό νόμο- Προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι έκανε σύγκριση της προωθούμενη πολιτικής στο ελληνικό Δημόσιο με τον στρατιωτικό νόμο, ενώ μάλιστα επιτίθεται στην βελγική εφημερίδα «La libre Belgique» στην οποία παραχώρησε συνέντευξη να ανακαλέσει το δημοσίευμα της.

Σε επιστολή του προς τον διευθυντή της εφημερίδας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις και τονίζει πως «η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες».

«Η προσπάθειά σας να δημιουργήσετε εντυπώσεις δεν περιποιεί τιμή στην εφημερίδα σας» προσθέτει και ζητεί να δημοσιευτεί η διόρθωση τόσο στην έντυπη έκδοση όπου δημοσιεύθηκε το θέμα όσο και στη διαδικτυακή έκδοση της βελγικής εφημερίδας.

Ο κ. Μητσοτάκης απέστειλε επιστολή και στον πρόεδρο της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδας, όπου, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για βάναυση διαστρέβλωση των λεγομένων του: «Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 29ης Οκτωβρίου της εν λόγω εφημερίδας, παρουσιάζομαι να κάνω λόγο για «εφαρμογή στρατιωτικού νόμου, κάτι που προφανώς ούτε είπα ποτέ ούτε θα διανοούμουν να εκστομίσω».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ