ΔΗΜΑΡ: Ατυχείς και προκλητικές οι δηλώσεις Πάγκαλου- Δημιουργούν ερωτήματα για την εθνική ασφάλεια - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: Ατυχείς και προκλητικές οι δηλώσεις Πάγκαλου- Δημιουργούν ερωτήματα για την εθνική ασφάλεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σκυτάλη στην αποδοκιμασία των δηλώσεων του Θεόδωρου Πάγκαλου πήρε η ΔΗΜΑΡ, η οποία ανέφερε πως τα όσα είπε ο πρώην υπουργός, «επιτείνουν το κλίμα παρακμής της πολιτικής αντιπαράθεσης» στη χώρα».

Σε ανακοίνωση της, η Δημοκρατική Αριστερά χαρακτήρισε τις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ «ατυχείς και προκλητικές», ενώ υποστηρίζει πως «ταυτόχρονα δημιουργούν ερωτήματα για ένα μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας της χώρας. Η πολιτική ζωή του τόπου δεν μπορεί να παραπαίει ανάμεσα σε θεωρίες συνομωσιών και εκλεκτικών διαρροών».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης της, η ΔΗΜΑΡ επισημαίνει πως «επιμένει σθεναρά στην ανάγκη δημοκρατικής εξυγίανσης των θεσμών προστασίας του πολίτη και του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Κλείνοντας, το κόμμα του Φώτη Κουβέλη σημείωσε πως θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση και πως «θα καταθέσει στη βουλή τις απόψεις της για τη διαφύλαξη του απορρήτου της επικοινωνίας των πολιτών και του κράτους, προστατεύοντας τη δημόσια εικόνα της χώρας και τη λειτουργία των κρατικών υπηρεσιών ασφαλείας».

Φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ