Να μια συνταγή άκρως χειμωνιάτικη αφού οι μυρωδιές του φρέσκου και βιολογικού χοιρινού -που θα ψάξετε προσεκτικά πριν αγοράσετε- παντρεύονται ευχάριστα με τα πράσα που είναι ίσως το πιο συγκλονιστικό λαχανικό της εποχής. Οσο για τη φρέσκια σόγια, την ξέρετε, βάζω παρακάτω και μια φωτογραφία για να τη θυμηθείτε.
Υλικά
Εκτέλεση
Στη γαλλική συνταγή, στο τέλος της βράσης, προσθέτουν λίγη κρέμα γάλακτος παχιά. Δεν είναι απαραίτητη βέβαια, δίνει μια άλλη αίσθηση.
Το χοιρινό με πράσα σερβίρετε τέλεια με ρύζι λευκό ή μπασμάτι.
Αυτή είναι η φρέσκια σόγια, αγοράστε για να έχετε στο μπαλκόνι σας, μπαίνει σε όλα τα χοιρινά και κρεατικά:
Μην περιφρονείτε το πράσινο στα πράσα, δίνει βάθος και χαρίσει τη σπιρτάδα που έχουν τα κρεμμύδια:
Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό