Πώς πόζαρε η Kate Moss σε ηλικία μόλις 14 ετών -Οι άγνωστες φωτογραφίες της εφηβικής αθωότητας «τρυπώνουν» σε έκθεση του Λονδίνου [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς πόζαρε η Kate Moss σε ηλικία μόλις 14 ετών -Οι άγνωστες φωτογραφίες της εφηβικής αθωότητας «τρυπώνουν» σε έκθεση του Λονδίνου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως κανείς να μην μπορούσε φανταστεί ότι μετά το πρώτο κλικ του φωτογραφικού φακού που απαθανάτισε την Kate Moss σε ηλικία μόλις 14 ετών θα ακολουθούσαν... εκατομμύρια! Οι πρώτες «αθώες» και με εφηβική διάθεση πόζες ενός από του πιο διάσημου μοντέλου στον κόσμο σήμερα αποτελούν μέρος έκθεσης του διάσημου φωτογράφου David Ross, του ανθρώπου που τότε κρατούσε τη φωτογραφική μηχανή.Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η πραγματικότητα «τρυπώνει» σήμερα στη γνωστή γκαλερί Lawrence Alkin, του Λονδίνου.Το 1984 ένα αδύνατο κορίτσι, ονόματι Kate Moss πόζαρε στο Λονδίνο για μια σειρά από κοντινά, ασπρόμαυρα πορτρέτα, ελπίζοντας να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει ένα διάσημο μοντέλο.

Σύμφωνα με τον Ross, αν και έμοιαζε με ένα συνηθισμένο νέο κορίτσι, η Moss είχε έναν ιδιαίτερο αέρα που ήταν «διαπεραστικός».

Η έκθεση «Kate Moss: Roll 1» έχει ήδη ανοίξει για το κοινό από τις 31 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ