«Η κυβέρνηση επιδιώκει μόνιμη και αποτελεσματική λύση για το χρέος» - iefimerida.gr

«Η κυβέρνηση επιδιώκει μόνιμη και αποτελεσματική λύση για το χρέος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κυβέρνηση επιδιώκει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο ζήτημα του ελληνικού χρέους κατά τη Σύνοδο της Πέμπτης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος σε συνέντευξή του στον ρ/σ REAL fm, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στη δραχμή ή διάσπασης του ευρώ.

Τόνισε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν θέτει θέμα επιλεκτικής χρεοκοπίας στο τραπέζι, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι έχει γίνει ατυχής μετάφραση του όρου selective default, που στην πραγματικότητα σημαίνει αδυναμία εκπλήρωσης υποχρεώσεων σε ό, τι αφορά στα ομόλογα και όχι τους μισθούς και τις συντάξεις του δημοσίου.

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών, σημείωσε πως υπάρχει χρόνος μέχρι τον Οκτώβριο για διάλογο με τον αρμόδιο υπουργό, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορούν με τη στάση τους να παραλύουν τη ζωή της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ