Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Τζορτζ Κλούνεϊ και το μυαλό του Τζούλιαν Ασανζ - iefimerida.gr

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Τζορτζ Κλούνεϊ και το μυαλό του Τζούλιαν Ασανζ

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Τζορτζ Κλούνεϊ και το μυαλό του Τζούλιαν Ασα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε φορά που ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποφασίζει να φλερτάρει, συστήνει στον κόσμο της σόου μπιζ και ένα νέο πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση όμως, τον είχε προλάβει ο Τζούλιαν Ασανζ, αφού πριν κλέψει την καρδιά του ηθοποιού η συγκεκριμένη είχε... πάρει το μυαλό του Mr WikiLeaks.

Η μυστηριώδης γυναίκα με το εκτυφλωτικά κόκκινο φόρεμα, με την οποία βγήκε για φαγητό ο Κλούνεϊ την περασμένη εβδομάδα είναι η Αμάλ Αμουντίν. Είναι δικηγόρος, επάγγελμα που έλειπε από τη... συλλογή των κατακτήσεων του ηθοποιού που συνήθως κυκλοφορεί με συναδέλφους του ή μοντέλα.

Η γυναίκα που ψηφίστηκε πέρυσι ως η πιο σέξι νομικός του Λονδίνου εκπροσωπεί τον Ασανζ στην υπόθεση της έκδοσής του στη Σουηδία και θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες στον τομέα της στη Βρετανία. Βέβαια, τον αν πέρα από τον... καπνό υπάρχει και «φωτιά» στη σχέση της με τον Κλούνεϊ, θα φανεί σύντομα.

Πηγή: Vanity Fair

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ