Τα ζώδια της Τρίτης 29 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 29 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 29 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις από τους ανταγωνιστές σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε το βράδυ να είστε με το σύντροφο σας για να αποκαταστήσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις σταματήστε να ζηλεύετε παράφορα το ταίρι σας και να πλάθετε διάφορα σενάρια με τη φαντασία σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα εισπράξετε κάποια έξτρα χρήματα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο άνετα και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

Ταύρος

Δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν κάποια έξοδα ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού. Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία και καινούργιος άνεμος θα αρχίσει να πνέει στη σχέση σας. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί είναι κάτι παροδικό. Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και μην καταθέτετε τα όπλα. Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ κάθε τι καινούργιο που θα παρουσιάζετε θα απορροφά το ενδιαφέρον σας.

Καρκίνος

Ακομά προετοιμαστείτε καλύτερα σε ότι έχει σχέση με μόρφωση, σπουδές και προσπαθείστε να οργανωθείτε, σχεδιάζοντας τα επόμενα σας βήματα. Θέματα που αφορούν πνευματικές εργασίες, επαφές ή ταξίδια με το εξωτερικό ευνοούνται και θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και υποστείτε τελικά τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Προετοιμαστείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να κάνετε τα επόμενα βήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Προσπαθήστε να ξανά βρείτε το χαμένο σας εαυτό και να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Λέων

Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Θα έχετε σημαντικές επαφές με κόσμο και θα κλείσετε καινούργιες συνεργασίες. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται, οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Στη δουλειά σας δεχθείτε τις αλλαγές που θα γίνουν και μην εναντιωθείτε αντιθέτως προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που θα δημιουργηθούν στη ζωή σας.

Παρθένος

Αποφύγετε το δανεισμό γιατί θα δυσκολευτείτε για να ανταπεξέλθετε στη αποπληρωμή του. Με τη βοήθεια της διαίσθηση σας και με τόλμη μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ο αισθηματικός τομέας για τους περισσότερους από εσάς θα αποτελέσει ένα πεδίο έντονης δράσης. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας, τόσο με τον ερωτικό σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα ,γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα.

Ζυγός

Αποφύγετε να ασκήσετε πιέσεις, γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτα. Καλό θα είναι όμως να περιορίσετε τις ζήλιες και την κτητικότητα για να μην χαλάσετε σχέσεις που αξίζουν. Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Προσπαθείστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στα οικονομικά σας, αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς άγχος.

Σκορπιός

Αγαπητοί αδέσμευτοι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για εσάς. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Πλησιάστε περισσότερο το σύντροφο σας και προσπαθήστε να ανανεώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε, γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολογήσει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Λειτουργώντας με γνώμονα την λογική, θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να συζητούν περισσότερο με το ταίρι τους αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση, θα έρθουν στο προσκήνιο κάποιες δυσαρέσκειες που τυχόν υπάρχουν είτε από τη δική σας πλευρά, είτε από του συντρόφου σας. Το αλάνθαστο ένστικτο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Ενώ δεν αποκλείετε να υπάρξουν και μυστικές επαφές ή και μυστικές συμφωνίες. Με τον δυναμισμό σας θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε εις πέρας ο,τι θελήσετε. Οι ημέρες αυτές απαιτούν προσεχτικούς οικονομικούς χειρισμούς, για να μην έχετε σημαντικές απώλειες. Στα οικονομικά σας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες αγορές και περιττές σπατάλες. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Υδροχόος

Οι περισσότεροι από εσάς έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν μια καλύτερη επαγγελματική θέση και να ξέρετε ότι το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί. Πολλές οπό τις υποθέσεις σας μπορούν να προωθηθούν τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου συζητήστε τα προλήματα που έχετε με το ταίρι σας, γιατί παρ΄ όλο που η απειλή της διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε. Στην συναισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να οδηγήστε σε ριζικές αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις, κατά βάση θετικές. Στον οικονομικό σας τομέα, προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ιχθείς

Εμπόδια και καθυστερήσεις θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα, γι΄ αυτό προσπαθήστε να έχετε πάντοτε χρήματα στην άκρη για να καλύπτετε τα έκτακτα έξοδα που θα προκύπτουν και να μην οδηγείστε σε πρόχειρες λύσεις δανεισμού. Κάντε τον απολογισμό σας και ατενίστε με αισιοδοξία το μέλλον. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και να αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό στη ζωή σας. Ρίξτε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει και μην αλλάζετε τους ερωτικούς σας συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ