Αποφυλακίστηκε ο γιατρός που είχε καταδικαστεί για το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον - iefimerida.gr

Αποφυλακίστηκε ο γιατρός που είχε καταδικαστεί για το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος λόγω καλής διαγωγής αφέθηκε ο Κόνραντ Μάρεϊ, o γιατρός που καταδικάστηκε το 2011 στο Λος Άντζελες σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον. Ο 60χρονος καρδιολόγος καταδικάσθηκε τον Νοέμβριο του 2011 για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς είχε κριθεί ένοχος για χορήγηση στον διάσημο σταρ ισχυρών δόσεων προποφόλ, ενός ισχυρού αναισθητικού που ο Μάικλ Τζάκσον χρησιμοποιούσε στο σπίτι του ως υπνωτικό.Ο διάσημος τραγουδιστής πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009 στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 50 ετών.

Η απελευθέρωση του Μάρεϊ αναμενόταν και το γραφείο του σερίφη είχε μάλιστα ανακοινώσει την ημερομηνία της πριν από μερικές εβδομάδες, προκαλώντας δυσαρέσκεια στην οικογένεια Τζάκσον.

Μια ομάδα θαυμαστών του τραγουδιστή είχε συγκεντρωθεί μπροστά από τη φυλακή, αλλά δεν μπόρεσαν να δουν το γιατρό, ο οποίος έφυγε από μια πίσω πόρτα.

«Ο πελάτης μου εξέτισε την ποινή του στο μέγιστο» δήλωσε στα ξένα μέσα ενημέρωσης η δικηγόρος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιατρός αποφυλάκιση Μάικλ Τζάκσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ