Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό ενόψει της έκτακτης συνόδου - iefimerida.gr

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό ενόψει της έκτακτης συνόδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στην κυβέρνηση, που προετοιμάζει τη στρατηγική που θα ακολουθήσει κατά την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη. Αυτήν την ώρα, στη Βουλή συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, κατά την οποία εξετάζονται όλα τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στους κόλπους της ΕΕ. Πάντως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε τη Δευτέρα ότι η κυβέρνηση δεν έχει αποδεχθεί τη λύση της επιλεκτικής χρεοκοπίας.

Σε κάθε περίπτωση, προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα για την λύση που θα δοθεί στο ελληνικό ζήτημα, με αποτέλεσμα τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Οικονομικών να πραγματοποιούν μπαράζ επαφών με τους ευρωπαίους ομολόγους τους επί των πιθανών σεναρίων.

Σύμφωνα με τους Financial Times την Τετάρτη θα γίνει τηλεφωνική διάσκεψη μεταξύ των Βρυξελλών και των χωρών της Ευρωζώνης για να οριστικοποιηθεί η απόφαση σχετικά με το πακέτο στήριξης της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ