To "Ghost" γίνεται musical - iefimerida.gr

To "Ghost" γίνεται musical

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος δεν έχει δακρύσει με τον Patrick Swayze- φαντομά, να χορεύει με την Demi Moore; Ποιος δεν θέλησε να πασαλειφτεί μέχρι τον αγκώνα στον πυλό, χαμουρεύοντας το έτερον ήμισυ; Το "Ghost" γίνεται πλέον μιούζικαλ και το φάντασμα του Swayze επιστρέφει, υπό την υπόκρουση επιλεγμένης μουσικής.

Ο Dave Stewart -πρώην μέλος των Eurythmics- υπογράφει τη μουσική στη μουσικο-θεατρική μεταφορά της γνωστής ταινίας "Ghost" και, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν αρκετές αναφορές στο συγκρότημα.
«Σαφώς και υπάρχουν μέρη στο musical όπου η παρουσία των Eurythmics θα γίνει αντιληπτή. Θα ακούσετε το ηλεκτρονικό τους στοιχείο, δοσμένο από την πλευρά των εγχόρδων», δήλωσε στην εφημερίδα Independent ο γνωστός κιθαρίστας, ο οποίος στις 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει τη δισκογραφική του επανεμφάνιση, μαζί με τους Mick Jagger, Joss Stone, Damian Marley και AR Rahman, στον άτιτλο ακόμα δίσκο των Super Heavy.

ΠΗΓΗ: Rocking.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική μιούζικαλ Dave Stewart Eurithmics
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ