Τα ζώδια της Κυριακής 27 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 27 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Κυριακής 27 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η επαγγελματική σας ζωή σας έχει απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σας τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει λίγο την οικογένεια. Θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις ημέρες και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστάτωσει. Στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας.

Ταύρος

Αφήστε να περάσει η μπόρα και κερδίστε χρόνο για να σκεφτείτε με ήρεμο μυαλό τις επόμενες σας κινήσεις. Επιστρατεύστε τον ειλικρινή διάλογο, την έκφραση συναισθημάτων αποφύγετε την γκρίνια και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Παράνομες ή κρυφές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν με ανυπολόγιστο κόστος. Στα επαγγελματικά σας μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχετε τους σκοπούς σας, γιατί θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλα θέλουν το χρόνο τους.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες, γιατί θα δημιουργηθούν εμπόδια και δυσκολίες και θα τελειώσουν πριν καν αρχίσουν... Είναι καλή περίοδος όμως για να οργανώσετε ένα πλάνο για τα επόμενα βήματα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε επαφές, καινούριες συνεργασίες και γενικά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο, κάνοντας καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν. Όσοι από εσάς είστε σε φάση όπου θα πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια, καλό θα ήταν να τα διεκπεραιώσετε άμεσα. Προσπαθείστε να είστε ψύχραιμοι γιατί θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια στο δρόμο σας και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε πολλά σας ζητήματα που σας απασχολούν.

Καρκίνος

Η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία φαίνεται να σας απασχολεί εξίσου. Θα μπορείτα να εκφραστείτε καλύτερα και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Οικονομικά πιεσμένοι φαίνεται να είναι οι περισσότεροι από εσάς αυτό το διάστημα. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας όμως σας βρίσκει με ανεβασμένη την διάθεση και με μια έντονη αισιοδοξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Λέων

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε μια ερωτική σχέση παραπέρα αναλαμβάνοντας σημαντικές δεσμεύσεις. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί θα έχετε πολλές υποχρεώσεις να καλύψετε.

Παρθένος

Αισθηματικά, θα περάσετε ανέμελες και ευχάριστες μέρες με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα ανανεωθείτε. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια σχέδια σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, ιδιαίτερα εάν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Προσπαθείστε να φανείτε συνεπείς στις υποσχέσεις που δίνετε στους άλλους, αν δε θέλετε να χαλάσετε τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Αν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή παρόλο που κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη εντάσεις η προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στον χώρο της δουλειάς από τυχόν αναποδιές, προκλήσεις ή εξελίξεις που δεν σας ικανοποιούν και τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν με την άμεση παρέμβασή σας. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί.

Σκορπιός

Διανύετε μια καλή περίοδο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Θα βγουν απωθημένα στην επιφάνεια, θα ακούσετε παράπονα και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί μέσα από αυτές τις καταστάσεις θα ανακαλύψετε ορισμένους εχθρούς σας. Μην είστε ισχυρογνώμονες με τους συνεργάτες σας, αφήστε ένα παραθυράκι ανοιχτό, μήπως κάνετε λάθος. Οι δεσμευμένοι που για οποιονδήποτε λόγο έχουν ή επιδιώκουν παράνομες σχέσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Στο χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να αγωνιστείτε και να ψάξετε να βρείτε συμπαραστάστες που θα σας βοήθησουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Τοξότης

Βάλτε τα δυνατά σας για να δικαιώσετε τη φήμη σας και να εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες ευκαρίες προς όφελος σας. Κάντε την αυτοκριτική σας επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και την συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο ερωτικός τομέας είναι ευνοϊκός με διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Προωθείστε τις υποθέσεις σας αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα συμβούν κάποιες ανακατατάξεις και θα πρέπει να τις δεχτείτε και να μην αντιδράσετε γιατί θα βγείτε στο μέλλον χαμένοι.

Αιγόκερως

Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης σας για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας, θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπεται για εσάς. Οι δύσκολες αστρολογικές τάσεις που διαμορφώνονται αυτό το διάστημα δεν σας επηρεάζουν άμεσα. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Υδροχόος

Αποφύγετε να έρθετε σε εντάσεις ή λογομαχίες και περιορίστε λίγο την κριτική σας διάθεση. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστευτείτε την λογική σας αλλά ούτε και το ένστικτο σας αυτήν την περίοδο. Μία επιθυμία για να κάνετε κάτι μαζί με άλλους ανθρώπους σήμερα. Προσπαθείστε να πλησιάσετε τους συναδέλφους σας και δείξτε τους πως εκτιμάτε τα προσόντας τους και τους εμπιστεύεστε. Στα οικονομικά σας φροντίστε να κλείσετε ή να μειώσετε τα χρέη σας και μην ανοιχτείτε περισσότερο.

Ιχθείς

Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή, προκειμένου να ξεμπερδέψετε οριστικά με προβλήματα του παρελθόντος. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα αλλάξετε πολλά πράγματα στην καθημερινότητα σας. Ορισμένοι από εσάς θα αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης με το σύντροφο σας και θα το συζητήσετε μαζί του. Παράλληλα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με περιουσιακά, κληρονομικά ή ζητήματα που αφορούν συναλλαγές με τρίτους για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από το άγχος και την πίεση που σας δημιουργούν. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να κρατήσετε ισορροπίες ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ