ΣΥΡΙΖΑ: Τελείωσαν οι δήθεν «λεονταρισμοί» της κυβέρνησης και έρχονται νέα μέτρα - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Τελείωσαν οι δήθεν «λεονταρισμοί» της κυβέρνησης και έρχονται νέα μέτρα

ΣΥΡΙΖΑ: Τελείωσαν οι δήθεν «λεονταρισμοί» της κυβέρνησης και έρχονται νέα μέτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρά λόγια η Κουμουνδούρου καταφέρεται κατά της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό «υποταγμένους στο μερκελισμό» και τονίζει ότι «Οι δήθεν «λεονταρισμοί» από την πλευρά της κυβέρνησης τέλειωσαν και τα νέα μέτρα έρχονται, όποια κωδική ονομασία και να τους δώσουν».

Αναλυτικά:

«Οι δήθεν «λεονταρισμοί» από την πλευρά της κυβέρνησης τέλειωσαν και τα νέα μέτρα έρχονται, όποια κωδική ονομασία και να τους δώσουν.

Η υποταγή στο μερκελισμό και η τακτική του καλού και υπάκουου μαθητή από την πλευρά του κ. Σαμαρά φέρνει νέα δυσβάσταχτα μέτρα, αφού μετατρέπει το χαράτσι στα ακίνητα σε μόνιμο επεκτείνοντάς το στα αγροτεμάχια, ανοίγει το δρόμο για νέες απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, βάζει εκ νέου χέρι σε συντάξεις και επιδόματα.

Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης έχει πιάσει πάτο. Η οργή και η αγανάκτηση από τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας θα σταθεί εμπόδιο στην καταστροφική τους πολιτική, με την ελπίδα για μια νέα προοπτική του τόπου να βρίσκει έκφραση στην ολόπλευρη ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και του προγράμματός του για έξοδο από την κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ