Τα ζώδια του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αρκετό άγχος και ευθύνες υπόσχεται ο επαγγελματικός τομέας για εσάς αυτήν την περίοδο. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και δείξτε την διοικητική σας ικανότητα, κάτι που θα εκτιμηθεί από τους ανώτερους σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Παράλληλα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε επιθυμητές αλλαγές και μελλοντικά σχέδια. Ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή και με άτομα της οικογένειας σας απασχόλησαν και σας επηρέασαν αρνητικά.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τους στόχους σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία όμως να βρείτε ανθρώπους που σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά. Ο τομέας της καριέρας παρουσιάζει κινητικότητα αλλά θα πρέπει να εξετάσετε δυο και τρεις φορές τις όποιες συνεργασίες ή ευκαιρίες προκύπτουν. Περιορίστε τον αυθορμητισμό και την υπεραισιοδοξία σας για να μην απογοητευτείτε, στον επαγγελματικό τομέα. Στην δουλειά σας θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και λύστε με επιτυχία τα προβλήματα που θα προκύψουν για να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Δίδυμοι

Γίνετε πιο δυναμικοί και πιστέψτε στον εαυτό σας, αν θέλετε να γευτείτε την επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ζητήματα που σας απασχολούσαν καλά θα κάνετε να τα συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε. Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας. Ο επαγγελματικός τομέας και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός.

Καρκίνος

Κάντε υπομονή και σύντομα οι όποιες αντιξοότητες μπορεί να βιώνετε, θα πάρουν τέλος. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις και μέσα από αυτές να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Λέων

Θα κάνετε πολλές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα μπείτε στην διαδικασία να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Κινηθείτε ευέλικτα, μεθοδικά και αποφύγετε τυχόν παγίδες για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Στην εργασία σας θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα δουλεύετε σκληρά αυτή την περίοδο αλλά δεν θα έχετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που θέλετε. Στον οικονομικό σας τομέα, συνεχίζετε να είστε πολυέξοδοι και να συμπεριφέρεστε λες και τα χρήματα δεν τελειώνουν ποτέ.

Παρθένος

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις ούτε να πάρετε αποφάσεις χωρίς να τα βάλλετε όλα κάτω και να τα εξετάσετε αναλυτικά γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Οι αδέσμευτοι προσπαθείστε να κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος και μην απομακρύνετε με την συμπεριφορά σας, τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας. Παράλληλα, θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα κινηθείτε πιο άνετα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας. Στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα συνεργασιών και να μεθοδεύσετε σωστά τις κινήσεις σας.

Ζυγός

Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας, αλλά αφήστε τα όποια επαγγελματικά σχέδια, για το φθινόπωρο. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω από τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, πλέον στην ζωή σας.

Σκορπιός

Από εσάς εξαρτάται, αν θα εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γι' αυτό θα πρέπει το μυαλό σας να είναι σε εγρήγορση για να αντιλαμβάνεστε το τι συμβαίνει γύρω σας. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια αυτήν την περίοδο. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει το τελευταίο διάστημα σας έχουν κουράσει και αγχώσει αρκετά. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό θα είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

Τοξότης

Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Θα έχετε σημαντικές επαφές με κόσμο και θα κλείσετε καινούργιες συνεργασίες. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης στασιμότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Οι νέες συνεργασίες που θα κλείσετε θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη στο μέλλον. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι θα βιώσετε μια παροδική κρίση, που θα είναι αιτία να απομακρυνθείτε για λίγο με τον σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Στόχοι αλλά ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Οι υποχρεώσεις που έχετε στον επαγγελματικό τομέα τείνουν να σπάσουν τα νεύρα σας και να δοκιμάσουν τις αντοχές σας.

Υδροχόος

Προσέξτε τις σχέσεις σας με φίλους ή με άτομα που ανήκουν γενικότερα στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Η σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο θα είναι ιδιαίτερα καλή και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο για την πραγμάτωση των στόχων σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για τους περισσοτέρους από εσάς, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα σας το εκφράσει γι΄ αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας.

Ιχθείς

Αποφύγετε να συνεργαστείτε με άτομα που αγνοείτε το παρελθόν τους ή που είναι επιφυλακτοί στο να σας δώσουν πληροφορίες για παλιές τους συνεργασίες. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν αυτήν την περίοδο και αξιοποιήστε τες στο μέγιστο βαθμό. Η προσωπική, η επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δοκιμασιών. Καλείστε να επιλύσετε θέματα συνεργασιών, τα οποία τα είχατε αφήσει στην άκρη. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ