Σκηνικό θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - Γυναίκα νεκρή με δύο σακκούλες στο κεφάλι της - iefimerida.gr

Σκηνικό θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - Γυναίκα νεκρή με δύο σακκούλες στο κεφάλι της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της με δυο σακκούλες περασμένες στο κεφάλι βρέθηκε μια 78χρονη στη Θεσσαλονίκη. Γύρω από το κεφάλι της άτυχης γυναίκας ήταν περασμένες δυο σακκούλες. Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.

Ολα ξεκίνησαν όταν συγγενικό πρόσωπο της 78χρονης, που ανησύχησε καθώς η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μέρες πήγε στο σπτίτι της το απόγευμα της Πέμπτης και την βρήκε νεκρή στο πάτωμα με δυο σακκούλες περασμένες στο κεφάλι.

Η γυναίκα ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ η οποία και έφθασε αμέσως στο σημείο. Οπως αναφέρει το Newsit.gr η οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι η 78χρονη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, καθώς έφερε χτύπημα στο κεφάλι και μολονότι η εξωτερική πόρτα του διαμερίσματος δεν ήταν παραβιασμένη, το σπίτι ήταν άνω - κάτω και είχαν κάνει φτερά τα κοσμήματά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ