H BMW συμπληρώνει τη γκάμα της και με τη σειρά 2 - iefimerida.gr

H BMW συμπληρώνει τη γκάμα της και με τη σειρά 2

H BMW συμπληρώνει τη γκάμα της και με τη σειρά 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και τα αρχικά στοιχεία για το νέο της μικρό κουπέ, της επίσης καινούργιας επωνυμία σειράς 2. Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου στην έκθεση του Ντιτρόιτ, οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη, ενώ στο μέλλον θα παρουσιαστεί πιθανότατα και ένα 2 κάμπριο.

Αισθητικά το μικρό κουπέ –σε σχέση με τον προκάτοχό του της σειράς 1 έχει μεγαλώσει πάντως- ξεχωρίζει με το μεγάλο του καπό και την κομψή σιλουέτα του, ενώ όπως σε κάθε δίθυρη BMW τα παράθυρα δεν έχουν πλαίσια.

Στο εσωτερικό το στυλ ακολουθεί, βελτιωμένο και επαυξημένο σε ότι αφορά πολυτέλεια και ποιότητα, αυτό της σειράς 1, οι χώροι εμφανίζονται βελτιωμένοι και η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φτάνει τα 390 λίτρα.
Η νέα σειρά 2 θα εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Η διάρθρωση της γκάμας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το βέβαιο είναι ότι περιλαμβάνει τον τετρακύλινδρο βενζίνης των 2.000 κυβικών με τους 184 ίππους, καθώς και τον εξακύλινδρο των 3.000 κ.εκ. στην M235i.

Αυτός αποδίδει για την περίσταση 326 ίππους, με τη βοήθεια turbo φυσικά, όπως όλοι πλέον οι κινητήρες της BMW, που αρκούν για ένα 0-100 σε 5 δεύτερα (αυτόματο 4,8). Στην πορεία μπορεί να προστεθούν και τα σύνολα των 1.600 κυβικών, με πιο πιθανό αυτό των 170 ίππων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ