Στη δημοσιότητα οι πίνακες κατάταξης των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων του ΥΠΕΚΑ [λίστα] - iefimerida.gr

Στη δημοσιότητα οι πίνακες κατάταξης των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων του ΥΠΕΚΑ [λίστα]

Στη δημοσιότητα οι πίνακες κατάταξης των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων του ΥΠΕΚΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), ανακοίνωσε σήμερα το ΑΣΕΠ.Στη δημοσιότητα οι πίνακες κατάταξης των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων του ΥΠΕΚΑ

Όπως επισημαίνεται από την ανεξάρτητη αρχή, η λίστα των υπαλλήλων καταρτίζεται κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα, βάσει ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλαν οι Διευθύνσεις Διοικητικού- Προσωπικού των φορέων, σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τονίζεται δε, ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία, όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια διεύθυνση Διοικητικού του φορέα.

Δείτε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων ανά φορέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ