Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Καλείστε να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Οι επαφές, οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες-πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Πολλές οπό τις υποθέσεις σας μπορούν να προωθηθούν τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην συναισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να οδηγήστε σε ριζικές αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις, κατά βάση θετικές.

Ταύρος

Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας είναι αυτά που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αυτήν την εποχή. Οι απαιτήσεις σας στη δουλειά σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να ανταπεξέλθετε. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου παρόλα τα γεγονότα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν με την σχέση σας, θα κάνετε προσπάθειες να καλυτερεύσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αποφασίσετε να κάνετε κινήσεις για να βελτιώσετε την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας και φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Ο αισθηματικός τομέας είναι αυτός που δέχεται τις ευνοϊκότερες επιρροές αυτό το διάστημα. Προς το τέλος της βδομάδας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προβληθείτε περισσότερο. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Καλό θα ήταν βέβαια να μην προβείτε σε κινήσεις για λίγες ημέρες. Την προσοχή σας φαίνεται ότι αποσπά αυτή την περίοδο και η εργασία. Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις.

Λέων

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με το άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να έρθετε σε οριστική ρήξη μαζί τους. Καλείστε να επιλύσετε θέματα συνεργασιών, τα οποία τα είχατε αφήσει στην άκρη. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στα οικονομικά σας θα στενέψουν τα περιθώρια, θα νιώσετε εγκλωβισμένοι σε υποχρεώσεις και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να πληρώνετε....

Παρθένος

Δεν είναι καιρός για να ρισκάρετε, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε κερδίσει με τόσο κόπο. Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄αυτό βάλτε τα δύνατα σας, για να φέρετε θεαματικά αποτελέσματα. Μην ενδώσετε σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν γιατί υπάρχει η περίπτωση να σας εξαπατήσουν. Προσέξτε δεν πρέπει να μπερδευτείτε και να τα κατανοήσετε λάθος, γιατί θα βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη θέση. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα προκύψουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, για τους χειρισμούς που έχετε κάνει στις υποθέσεις που έχετε αναλάβει.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας, αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Προωθείστε τα όποια σημαντικά ζητήματα καριέρας έχετε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Σκορπιός

Ζητήστε συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους για να σας καθοδηγήσουν σωστά με τις επενδύσεις που θέλετε να κάνετε. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε διακοπές ενώ όσοι παραμείνετε θα έχετε τις προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας δείχνει ισορροπημένος χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και έντονα πάθη. Σας περιμένουν καταλυτικές αλλαγές, στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Φροντίστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί.

Τοξότης

Δεν ευνοούνται τα παντός είδους τυχερά παιχνίδια. Έτσι θα καταφέρετε να μηδενίσετε όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες που μπορεί αργότερα να παρουσιαστούν στο δρόμο σας. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε παγίδες που μπορεί να κρύβουν προτάσεις για επενδύσεις που θα σας γίνουν.

Αιγόκερως

Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας, αλλά αφήστε τα όποια επαγγελματικά σχέδια, για το φθινόπωρο. Μέσα από συζητήσεις και επαφές αναπτερώθηκε το ηθικό σας και επεξεργαστήκατε νέους στόχους. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί θα έχετε πολλές υποχρεώσεις να καλύψετε.

Υδροχόος

Διακατέχεστε από εκνευρισμό, διλλήματα και άγχος, τόσο για θέματα επαγγελματικά όσο και για θέματα οικογενειακά. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας στον επαγγελματικό σας τομέα λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει. Μην ασκείστε αυστηρή κριτική στους γύρω σας και συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα κατάσταση στη δουλειά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες.

Ιχθείς

Αν κινηθείτε έξυπνα θα δείτε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Αρκετοί από εσάς ίσως να έχετε την τάση να απομωνοθείτε προκειμένου να σκεφτείτε σε βάθος κάποια πράγματα. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Οι ελεύθεροι δύσκολα θα ενθουσιαστείτε από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Ορισμένες φορές θα νιώσετε ότι εκπέμπετε σε άλλο μήκος κύματος με το σύντροφο σας, αφού δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως ακριβώς νιώθετε μέσα σας.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ