![Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Καρρά -Παρουσία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ η κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/karras_0.jpg?itok=HxuoiZnS)
Στεφάνια έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο δήμάρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η σύζύγος του, η πρεσβείας της Παλαιστίνης, η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδος, αλλά και το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.
![Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Καρρά -Παρουσία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ η κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/karras2_0.jpg?itok=HWOztpE9)
Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε πως ο Αντώνης Καρράς απέδειξε ότι πολιτικός αγώνας μπορεί να είναι μια καθημερινή κατάθεση ψυχής. Ο καπετάν Ερμής (κατά κόσμο Βασίλης Πριόβολος) μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για τον φίλο και συναγωνιστή του κατά τα χρόνια της ΕΑΜικής αντίστασης. Ο Νίκος Γιαννόπουλος από το «Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα», επεσήμανε ότι ο Αντώνης Καρράς υπήρξε ένας ξεχωριστός μαχητής της κοινωνικής δικαιοσύνης.
![Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Καρρά -Παρουσία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ η κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/karras4.jpg?itok=TCePNXzC)
![Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Καρρά -Παρουσία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ η κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 3](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/karras3.jpg?itok=LiYOhOMD)