Αυτά είναι τα πιστοποιητικά γεννήσεως της Μαρίας -Ηρθε στον κόσμο στις 31 Ιανουαρίου 2009 [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα πιστοποιητικά γεννήσεως της Μαρίας -Ηρθε στον κόσμο στις 31 Ιανουαρίου 2009 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση της Μαρίας που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά, στα Φάρσαλα. Όσο περνούν οι ώρες τόσο μεγαλώνει η αγωνία για την ταυτότητα και τον εντοπισμό των βιολογικών γονιών του μικρού ξανθού αγγέλου.Το lamiastar.gr δημοσιεύει όλα τα έγγραφα του ληξιαρχείου Λαμίας, με τα οποία δηλώθηκε η γέννηση ενός κοριτσιού στις 31 Ιανουαρίου 2009, από μητέρα Βουλγαρικής καταγωγής.

Οι Ρομά ισχυρίζονται ότι αυτό το κορίτσι είναι η Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό των Φαρσάλων και αναζητεί τους βιολογικούς της γονείς. Η υπόθεση εκκρεμεί ακόμη στο ληξιαρχείο, επειδή η μητέρα δεν προσήλθε ποτέ για να δώσει τα πραγματικά της στοιχεία. Στο νοσοκομείο Λαμίας, είχε δηλώσει άγαμη, ενώ από τα έγγραφα αποδεικνύεται ότι ήταν έγγαμη.

Ωστόσο, τα στρέμματα είναι πλέον στραμμένα στη Βουλγαρία, καθώς το ζεύγος Σάσα Ρούσεβα και ο Ατανας Ρούσεφ εμφανίστηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζοντας πως πρόκειται για τους βιολογικούς της γονείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DNA Μαρία πιστοποιητικό γεννήσεως
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ