Βασιλιάς στην Πόλη ο Ολυμπιακός - Επιβλητική νίκη επί της Γαλατά - iefimerida.gr

Βασιλιάς στην Πόλη ο Ολυμπιακός - Επιβλητική νίκη επί της Γαλατά

olympiakos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Bασιλιάς στην Πόλη ο Ολυμπιακός νίκησε 78-67 τη Γαλατάσαραϊ μέσα στο «φλεγόμενο» Αμπντί Ιπεκτσί, δείχνοντας από νωρίς ποιός είναι το αφεντικό στον τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκαν με 16 πόντους διαφορά (20-36). Στη συνέχεια άντεξαν και στην αντεπίθεση των Τούρκων που πήραν για λίγο κεφάλι στο σκορ με 57-56 και με καθοριστικά καλάθια στην τέταρτη περίοδο «καθάρισαν» τη νίκη.

Ο δρόμος για τη νίκη άνοιξε μετά τα τρίποντα - «μαχαιριές» των Λοτζέσκι και Πρίντεζη που έφεραν τον Ολυμπιακό στο +7 (65-72) τριάμισι λεπτά πριν το τέλος, για να πάρει τη σκυτάλη μετά η άμυνα των «ερυθρολεύκων» που υποχρέωσε τους γηπεδούχους σε σουτ απελπισίας.

Πρώτος σκόρερ ο Σπανούλης με 18 πόντους με άξιους συμπαραστάτες τους Λοτζέσκι (15π), Ντάνστον (9π, 8ρ) και Πέτγουεϊ (11π).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ