Εντεκάχρονος σχεδίαζε μακελειό- Πήγε στο σχολείο με όπλο, 400 σφαίρες και πολλά κουζινομάχαιρα - iefimerida.gr

Εντεκάχρονος σχεδίαζε μακελειό- Πήγε στο σχολείο με όπλο, 400 σφαίρες και πολλά κουζινομάχαιρα

Εντεκάχρονος σχεδίαζε μακελειό- Πήγε στο σχολείο με όπλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντύθηκε για το σχολείο, πήρε την τσάντα του και έφυγε. Μόνο που ο συγκεκριμένος 11χρονος είχε μακάβρια σχέδια. Γιατί ήταν αποφασισμένος να προκαλέσει μακελειό, φτάνοντας οπλισμένος σαν αστακός στην τάξη.

Το περιστατικό συνέβη βέβαια στις ΗΠΑ, όπου το φαινόμενο με τους βίαιους μαθητές που ανοίγουν πυρ στο σχολείο τους έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις. Ευτυχώς όμως αυτή τη φορά αποφεύχθηκε η τραγωδία την οποία είχε σχεδιάσει ο 11χρονος, ο οποίος είχε στην τσάντα του ένα ημιαυτόματο όπλο, 400 σφαίρες και πολλά κουζινομάχαιρα που είχε πάρει από το σπίτι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας στην πόλη Βανκούβερ, της Ουάσιγκτον, ο μαθητής σκόπευε να επιτεθεί σε ένα αγόρι στο Γυμνάσιο Φροντίερ. Οπως είπε στους αστυνομικούς, άκουγε μία φωνή στο κεφάλι του που του έδινε αυτές τις οδηγίες.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν εγκαίρως τον 11χρονο χάρη στους γονείς του. Οταν διαπίστωσαν πως έλειπαν από το σπίτι πολλά μαχαίρια, ενημέρωσαν το σχολείο. Επειτα από έρευνα, οι δάσκαλοι τα βρήκαν στην τσάντα του, μαζί με το όπλο και τις σφαίρες.

Ο μαθητής προφυλακίστηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων. Οπως είπε στο δικαστήριο, η φωνή που άκουγε τον διέταξε να σκοτώσει τον συμμαθητή του επειδή αποκάλεσε γκέι έναν φίλο του και μετά να αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ