Σέρφερ έβγαλε καρχαρία νοκ άουτ- Γλίτωσε από τα σαγόνια του γιατί του έριξε μπουνιά στο μάτι - iefimerida.gr

Σέρφερ έβγαλε καρχαρία νοκ άουτ- Γλίτωσε από τα σαγόνια του γιατί του έριξε μπουνιά στο μάτι

Σέρφερ έβγαλε καρχαρία νοκ άουτ- Γλίτωσε από τα σαγόνια του γιατί του έριξε μπου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν πήρε τη σανίδα του και πήγε στην παραλία σε αναζήτηση του τέλειου κύματος, δεν φαντάστηκε ότι θα χρειαστεί να θυμηθεί τις ικανότητες που είχε στο ρινγκ. Κι όμως το καλό του... κροσέ γλίτωσε έναν σέρφερ από τα σαγόνια του καρχαρία.

Ο 25χρονος πρώην μποξέρ δέχθηκε επίθεση στην Χαβάη και τη γλίτωσε επειδή βρήκε την ψυχραιμία να ρίξει μπουνιά στο μάτι του καρχαρία. Ο Τζεφ Χόρτον περίμενε το τέλειο κύμα ενώ ήταν καθισμένος στη σανίδα του με τα πόδια να κρέμονται μέσα στο νερό, όταν παρατήρησε την απειλητική σκιά από κάτω του.

«Ηρθε καταπάνω μου και κούνησα να πόδια μου μερικές φορές. Προσπάθησε να με δαγκώσει αλλά δεν με πέτυχε», λέει. Ο Χόρτον αμέσως ανέβηκε ολόκληρος πάνω στη σανίδα, αλλά ο καρχαρίας τη χτύπησε με δύναμη και τον έριξε στο νερό. «Πήδηξα πάνω του και τον χτύπησα με τις γροθιές μου περίπου οχτώ φορές. Μία από τις μπουνιές τον πέτυχε στο μάτι. Σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω αν δεν δώσω την καλύτερη μάχη που μπορούσα», διηγήθηκε ο 25χρονος.

Οταν χτύπησε τον καρχαρία στο μάτι, εκείνος οπισθοχώρησε, οπότε έδωσε το χρόνο στον σέρφερ να ανέβει στη σανίδα και να αρχίσει να κολυμπάει όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Βέβαια τον ακολούθησε, αλλά δεν του επιτέθηκε ξανά.

Ο Χόρτον στάθηκε απίστευτα τυχερός, καθώς τα μόνα τραύματά του ήταν οι γρατσουνιές στα χέρια και τα πόδια από το σκληρό δέρμα του καρχαρία. Η σανίδα του από την άλλη την... πλήρωσε, καθώς έχει τα σημάδια από τα δόντια. Αν και ο 25χρονος δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να σερφάρει, τη συγκεκριμένη σανίδα θα την βάλει στον τοίχο του, όπως είπε, για να θυμάται την απίστευτη τύχη του.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ