Εφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού – Εψαχναν για ναρκωτικά - iefimerida.gr

Εφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού – Εψαχναν για ναρκωτικά

Εφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού – Εψαχναν για να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού την Πέμπτη. Η αστυνομία και ο ΕΟΦ έκαναν έφοδο, ψάχνοντας ναρκωτικές ουσίες.

Το ΜΚΙΕ ανακοίνωσε την «επίσκεψη» στη σελίδα του στο Facebooκ, όπου ανέφερε ότι ο έλεγχος έγινε έπειτα από καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ότι εκεί διακινούνται ανεξέλεγκτα ουσίες σε ναρκομανείς.

«Φυσικά πρόκειται για σκευωρία και κατευθυνόμενες καταγγελίες που θα μάθουμε ποιος τις έχει κάνει. Κάποιους τους πονάει η δράση μας, να ξέρουν όμως ότι όσο μας χτυπάνε τόσο θα δυναμώνουμε», επισήμανε το ΜΚΙΕ στην ανάρτησή του. Οταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος μάλιστα οι εργαζόμενοι έκαναν νέα ανάρτηση, όπου ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί ήταν ευγενέστατοι και ότι δεν έχουν παράπονο για τη συμπεριφορά τους κατά τον έλεγχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ