Υπέροχη Αντζελίνα Τζολί -με στήθος!- Γυρίζει τη νέα της ταινία [εικόνες] - iefimerida.gr

Υπέροχη Αντζελίνα Τζολί -με στήθος!- Γυρίζει τη νέα της ταινία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ελαφρύ εντελώς αμάνικο μπλουζάκι η Angelina Jolie φωτογραφίζεται στα γυρίσματα της νέας της αντιπολεμικής ταινίας «Unbroken», που ξεκίνησαν αυτές τις μέρες στην Αυστραλία.

Πιό αδύνατη από ποτέ η Angelina αποφεύγει να φωτογραφηθεί en face και βρίσκεται συνεχώς με την πλάτη γυρισμένη. Ωστόσο στις φωτογραφίες διακρίνεται ξεκάθαρα το στήθος της, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα υπέστη διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους.
Η ταινία της Jolie βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Louis Zamperini, του Αμερικανού ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, και δρομέα μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος ξεχώρισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936.
Το σενάριο, που υπογράφουν οι αδερφοί Ethan και Joel Coen, βασίζεται στο βιβλίο «Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption», όπου καταγράφεται η ζωή του L. Zamperini.

Υπέροχη Αντζελίνα Τζολί -με στήθος!- Γυρίζει τη νέα της ταινία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Υπέροχη Αντζελίνα Τζολί -με στήθος!- Γυρίζει τη νέα της ταινία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Υπέροχη Αντζελίνα Τζολί -με στήθος!- Γυρίζει τη νέα της ταινία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ