Στουρνάρας: Η δήλωση Ρεν για ακόμα πιο αυστηρή επιτήρηση δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Η δήλωση Ρεν για ακόμα πιο αυστηρή επιτήρηση δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα

Στουρνάρας: Η δήλωση Ρεν για ακόμα πιο αυστηρή επιτήρηση δεν ισχύει μόνο για την
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη συνάντηση που είχε ο Γιάννης Στουρνάρας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός Οικονομικών εξερχόμενος του πρωθυπουργικού μεγάρου αναφερόμενος στη δήλωση του Όλι Ρεν ότι ελληνική οικονομία θα παραμείνει σε επιτήρηση έως ότου αποπληρωθεί το 75% των δανείων που έχουν λάβει, απάντησε ότι αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλες τις χώρες που έχουν πάρει δάνειο από το μηχανισμό στήριξης.«Δεν είναι μόνο για την Ελλάδα. Εξάλλου σε μία Ομοσπονδιακή Ευρώπη όλων μας οι προϋπολογισμοί είναι κάτω από τον έλεγχο των υπολοίπων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλη ερώτηση αν προτίθεται η ελληνική πλευρά να συμπληρώσει το δημοσιονομικό κενό με περικοπή των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, άφησε το θέμα ανοικτό απαντώντας πως «θα το δούμε όταν έρθει η ώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ