Ελεγχόμενη στάθμευση και πάλι στην Αθήνα από τις 29/10 – Δημοτικοί υπάλληλοι, χωρίς στολή, θα κόβουν κλήσεις - iefimerida.gr

Ελεγχόμενη στάθμευση και πάλι στην Αθήνα από τις 29/10 – Δημοτικοί υπάλληλοι, χωρίς στολή, θα κόβουν κλήσεις

Ελεγχόμενη στάθμευση και πάλι στην Αθήνα από τις 29/10 – Κλήσεις θα κόβει νέα δι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα φορούν στολή, όπως οι δημοτικοί αστυνομικοί, αλλά θα είναι το ίδιο απειλητικοί για τους απρόσεκτους οδηγούς. Η ελεγχόμενη στάθμευση επανέρχεται στην Αθήνα από τις 29 Οκτωβρίου και πλέον κλήσεις θα κόβουν οι υπάλληλοι νέας διεύθυνσης του δήμου.

Πρόκειται για τη Διεύθυνση Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου, η οποία αναλαμβάνει το έργο της δημοτικής αστυνομίας που καταργήθηκε. Οι υπάλληλοί της θα φέρουν ειδική ταυτότητα, σε ευκρινές σημείο, και θα μπορούν εκτός από την επιτήρηση του συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης να βεβαιώνουν και κλήσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε συναρμοδιότητα με την Ελληνική Αστυνομία.

Ηδη οι οδηγοί έχουν αρχίσει να δέχονται προειδοποιήσεις για την επαναλειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης, καθώς βρίσκουν στα αυτοκίνητά τους σημειώματα όταν αυτά είναι παράνομα παρκαρισμένα στις περιοχές με ειδική διαγράμμιση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ