Ραντεβού θανάτου και στο Champions League – Συνελήφθησαν 76 οπαδοί που ετοιμάζονταν για μάχη στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Ραντεβού θανάτου και στο Champions League – Συνελήφθησαν 76 οπαδοί που ετοιμάζονταν για μάχη στις Βρυξέλλες

Ραντεβού θανάτου και στο Champions League – Συνελήφθησαν 76 οπαδοί που ετοιμάζον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» υπάρχουν ανεγκέφαλοι που δίνουν ραντεβού θανάτου. Οπως οι οπαδοί της Αντερλεχτ και της Παρί, που ετοιμάζονταν για μάχη πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων την Τετάρτη για το Champions League, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει 76 συλλήψεις στις Βρυξέλλες.

Η συντριπτική πλειονότητα είναι Γάλλοι, με εξαίρεση επτά Βέλγους και τρεις Πολωνούς. Κάποιοι από αυτούς είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και σιδερογροθιές, ενώ αρκετοί προσήχθησαν με βάση πληροφορίες που έδωσαν οι γαλλικές αρχές.

Η βελγική αστυνομία προχώρησε στις μαζικές συλλήψεις καθώς υπήρχε έντονη φημολογία ότι οι χούλιγκαν των δύο ομάδων είχαν δώσει «ραντεβού θανάτου» πριν από την αναμέτρηση. Μάλιστα για το λόγο αυτό, μέσα στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο τοποθετήθηκαν 400 αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ