Ψάχνουν στη Βουλγαρία τον πατέρα της μικρής Μαρίας - Κοινή επιχείρηση ελληνικής και βουλγαρικής αστυνομίας - iefimerida.gr

Ψάχνουν στη Βουλγαρία τον πατέρα της μικρής Μαρίας - Κοινή επιχείρηση ελληνικής και βουλγαρικής αστυνομίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοινή επιχείρηση Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της πόλης Σαντάνσκι, στη Νοτιοδυτική Βουλγαρία, για τον εντοπισμό του πατέρα της μικρής Μαρίας. Μεγάλο το ενδιαφέρον της βουλγαρικής κοινής γνώμης για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Επισήμως η επιχείρηση δεν επιβεβαιώνεται, με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών της γειτονικής χώρας να υποστηρίζει ότι «μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί εντολή για την διεξαγωγή επιχείρησης της βουλγαρικής αστυνομίας».

Ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Βουλγαρίας, ωστόσο, επικαλούμενα το τηλεοπτικό κανάλι BTV, μετέδωσαν ότι η κοινή επιχείρηση των δύο χωρών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Αξίζει πάντως να σημειωθει ότι με πρόσφατη απόφαση της νέας βουλγαρικής κυβέρνησης η αρμοδιότητα για τη δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος, δεν ανήκει πλέον στο υπουργείο Εσωτερικών, αλλά στην Υπηρεσία Δημόσιας Ασφάλειας.

Στην Ελλάδα εν τω μεταξύ, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν στη Μυτιλήνη τρεις Ρομά, δύο γυναίκες και έναν άνδρα, ηλικίας 51, 19 και 21 ετών αντίστοιχα, για αρπαγή ανηλίκου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει λεπτομέρειες για την υπόθεση, ούτε αν σχετίζεται με την υπόθεση της μικρής Μαρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ