Απίστευτη ατάκα από την προεδρεύουσα της Βουλής σε Κικίλια: Πάτε μια βόλτα και όταν είναι η ώρα να πάρετε το λόγο θα σας φωνάξω - iefimerida.gr

Απίστευτη ατάκα από την προεδρεύουσα της Βουλής σε Κικίλια: Πάτε μια βόλτα και όταν είναι η ώρα να πάρετε το λόγο θα σας φωνάξω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τώρα το προεδρείο της Βουλης επέκρινε τους βουλευτές που δεν κάθονταν στην Ολομέλεια προκειμένου να έρθει η σειρά τους για να μιλήσουν, αλλά πήγαιναν στο καφενείο για ένα γρήγορο εσπρέσο μέχρι να τους δοθεί ο λόγος.Φαίνεται όμως ότι οι συνήθειες αλλάζουν αφού σημερα ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας είχε γραφτεί για να μιλήσει στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα βραχιολάκια των κρατουμένων. Όταν όμως έφτασε η σειρά του και σηκώθηκε από το έδρανο ζήτησαν το λόγο οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ και του ΚΚΕ που με βάση τον κανονισμό προηγούνται εφόσον ζητήσουν το λόγο.

Ο κ.Κικίλιας παρέμεινε όρθιος στο έδρανο του και η προεδρεύουσα Μαρία Κόλια είπε στον βουλευτή της ΝΔ που την άκουγε εμβρόντητος «κύριε Κικίλια πάτε μια βόλτα έξω και όταν είναι η ώρα θα σας φωνάξω εγώ!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ