Καρατζαφέρης: «Διαφωνώ με την διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής- Είναι φασίστες αλλά δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Διαφωνώ με την διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής- Είναι φασίστες αλλά δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εξέφρασε την διαφωνία του με την απόφαση της Βουλής.

«Διαφωνώ. Αυτοί είναι φασίστες αλλά δεν πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με φασίζουσα λογική. Εγκληματική οργάνωση θα είναι όταν τελεσιδικήσει η απόφαση του δικαστηρίου. Αυτό που έγινε χθες, έγινε για έναν λόγο. Ήθελαν να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή για να πάρουν αυτοί τα λεφτά», δήλωσε στον Real FM ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στην κόντρα Αβραμόπουλου- Βενιζέλου, δηλώνοντας: «Εχουν αρχίσει τα εσωτερικά παιχνίδια στη Νέα Δημοκρατία. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Σαμαράς, είναι να το παίξει ''λεβέντης'' στην Τρόικα»

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Σχολίασε και την παλαιότερη δήλωση του. «Ας αλλάξει πολιτική ο Σαμαράς κι εγώ θα σφουγγαρίζω τις σκάλες στο Μαξίμου», λέγοντας: «Το σφουγγάρισμα χρειάζεται, έχουν γίνει πολλά βρώμικα βήματα εκεί μέσα και πρέπει να καθαρίσει ο τόπος. Πρέπει να πει MEA CULPA και να αλλάξει πολιτική. Δεν γίνεται να υλοποιήσει κανείς πρόγραμμα που υφαίνεται στο Λονδίνο και υλοποιείται εδώ. Η ΝΔ από γαλάζια έχει γίνει σομόν και το σομόν δεν μου πάει».

φωτογραφίες: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ