Σοκ στην Υεμένη -Πατέρας έκαψε ζωντανή την 15χρονη κόρη του γιατί υποψιαζόταν ότι είχε επαφές με τον αρραβωνιαστικό της - iefimerida.gr

Σοκ στην Υεμένη -Πατέρας έκαψε ζωντανή την 15χρονη κόρη του γιατί υποψιαζόταν ότι είχε επαφές με τον αρραβωνιαστικό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας πατέρας από την Υεμένη έκαψε ζωντανή τη 15χρονη κόρη του επειδή υποψιαζόταν ότι η έφηβη είχε επαφές με τον αρραβωνιαστικό της, ανακοίνωσαν χθες οι αστυνομικές αρχές της χώρας.Ο πατέρας, ηλικίας 35 ετών, σκότωσε την ανήλικη κόρη του καίγοντας την ζωντανή με το πρόσχημα ότι είχε επαφές με τον αρραβωνιαστικό της», ανέφερε η αστυνομία στην ιστοσελίδα της. Το έγκλημα έγινε στη Σαμπάα, ένα χωριό της επαρχίας Τάιζ, στην κεντρική Υεμένη.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο πατέρας έχει συλληφθεί και αναμένεται να του ασκηθεί δίωξη για τον φόνο. Η τραγωδία της 15χρονης επιβεβαιώνει, για άλλη μία φορά, το βάρος που έχουν οι πατριαρχικές παραδόσεις στην Υεμένη, μια φτωχή χώρα της Αραβικής Χερσονήσου, στην οποία είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι γάμοι ανήλικων κοριτσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ