Τι αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του ο σερ Αλεξ Φέργκισον - Οι αιχμές για Μπέκαμ και η «απειλή» σε Ρονάλντο - iefimerida.gr

Τι αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του ο σερ Αλεξ Φέργκισον - Οι αιχμές για Μπέκαμ και η «απειλή» σε Ρονάλντο

Ο σερ Αλεξ Φέργκισον κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του μιλώντας για όλους και γι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο ήρεμος και απρόβλεπτος ήταν ο Σκοτσέζος τεχνικός επί 27 χρόνια στο πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άλλο τόσο εκρηκτικός και αποκαλυπτικός έγινε μέσω του βιβλίου του, το οποίο παρουσίασε σήμερα.

Αρχίζοντας τις δηλώσεις του άλλωστε, προετοίμασε τους πάντες για αρκετές αποκαλύψεις λέγοντας «Το πρόβλημα με την συγγραφή ενός βιβλίου, είναι ότι πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια τα στοιχεία και τους παράγοντες που επηρέασαν με κάποιο τρόπο ή και καθόρισαν τις αποφάσεις σου»

Αυτό και έκανε ο ίσως καλύτερος προπονητής όλων των εποχών, μιλώντας για αρκετούς παίχτες του, για διάφορα σχετικά με το αγγλικό πρωτάθλημα και αφήνοντας αιχμές για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φέργκισον αναφερόμενος στο διεθνή σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ είπε: «Ο Μπέκαμ επέλεξε τη φήμη αντί να αξιοποιήσει παραπάνω τις δυνατότητές του και να γίνει ένας θρύλος για την Μάντσεστερ. Εβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και νόμιζε πως έχει σπουδαιότερο ρόλο από τον προπονητή του.»

Στο βιβλίο του, ο Σκοτσέζος προχωρά και σε άλλες αποκαλύψεις, όπως για παράδειγμα ότι παρόλο που το 2005 προσπάθησε να φέρει τον Στίβεν Τζέραρντ στο Ολντ Τραφορντ, δεν θεωρεί τον Αγγλο μέσο κορυφαίας ποιότητας παίχτη, ενώ επίσης θεωρεί οτί υστερεί σε σύγκριση με τον Πολ Σκόουλς.

Τέλος, ο Σιρ Αλεξ δεν ξεχνά να αναφερθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας πως είναι ο καλύτερος παίχτης που είχε συνεργαστεί ποτέ, ενώ όταν η Ρεαλ Μαδρίτης έκανε την πρώτη της πρόταση για την αγορά του, σε μεταξύ τους συζήτηση ο Φέργκισον είχε πει στον Πορτογάλο πως «καλύτερα να σε πυροβολήσω παρά να σε αφήσω να πας στη Ρεαλ Μαδρίτης»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ