O Ρουμπινί συμβουλεύει: Αυτές είναι οι δύο χώρες που αξίζουν για επενδύσεις αυτή την στιγμή [βίντεο] - iefimerida.gr

O Ρουμπινί συμβουλεύει: Αυτές είναι οι δύο χώρες που αξίζουν για επενδύσεις αυτή την στιγμή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη του για το που συμφέρει να γίνουν επενδύσεις καταθέτει ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, ο οποίος υποστηρίζει πως υπάρχουν δύο χώρες με πολύ θετικά «σήματα», στις οποίες θα επένδυε 1.000 δολάρια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg TV, ο «δόκτωρ της καταστροφής» ο οποίος προέβλεψε επιτυχώς την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008, αλλά έκανε λάθος εκτίμηση όσον αφορά μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, μιλά για το που θα αποφάσιζε να επενδύσει 1.000 δολάρια.

Κατά τον Ρουμπινι, η πιο ορθή επένδυση αυτή την στιγμή, θα ήταν οι οριακά υπέρβαρες μετοχές στην Ιαπωνία και στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς και οι δύο χώρες έχουν δώσει θετικά σημάδια και σε συνδυασμό με μια παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη θα μπορούσαν να αποδειχθούν εξαιρετικά επιτυχημένες, υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ