Έκαψαν ταξί στην Κρήτη - iefimerida.gr

Έκαψαν ταξί στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός σήμερα στο Ηράκλειο, όταν αυτοκινητιστές πυρπόλησαν παλιό ταξί. Από νωρίς το πρωί δεκάδες ταξί συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και μετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας. Το κέντρο της πόλης ήταν απροσπέλαστο για κατοίκους και τουρίστες και η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότεροι όταν κάποιοι είχαν την ιδέα να ρίξουν πετρέλαιο σε ένα παλιό ταξί και να του βάλουν φωτιά!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, εξάλλου, όταν οι συγκεντρωμένοι μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου μπροστά από την 126 ΣΜ, κάποιοι έβαλαν φωτιά σε λάστιχα, δημιουργώντας ένα ακόμη σύννεφο καπνού ενώ όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός ενός FIAT Panda επιχείρησε να "σπάσει" τον κλοιό, οι συγκεντρωμένοι του επιτέθηκαν κι έκαναν το αυτοκίνητό του... καλοκαιρινό!

Οι αυτοκινητιστές προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ απέκλεισαν το λιμάνι και το αεροδρόμιο, όπως αναφέρει και το cretalive.gr. Ακολούθησε και συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ