Στη φανέλα του Ολυμπιακού η Unicef – Στόχος να συγκεντρώσουν 2 εκατ. ευρώ για εμβολιασμό παιδιών - iefimerida.gr

Στη φανέλα του Ολυμπιακού η Unicef – Στόχος να συγκεντρώσουν 2 εκατ. ευρώ για εμβολιασμό παιδιών

Στη φανέλα του Ολυμπιακού η Unicef – Στόχος να συγκεντρώσουν 2 εκατ. ευρώ για εμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε γκολ, κάθε νίκη, αλλά και γενικά κάθε εμφάνιση του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο θα στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα στο εξής. Οι «ερυθρόλευκοι» και η Unicef ενώνουν τα χέρια και πλέον το λογότυπο της οργάνωσης θα βρίσκεται στη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στόχος, η συγκέντρωση περισσοτέρων από 2 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην παρουσίαση της συνεργασίας, η οποία γίνεται στο πλαίσιο της εκστρατείας «100% campaign» της Unicef, για τον εμβολιασμό παιδιών.

«Στα επόμενα δύο τουλάχιστον χρόνια έχουμε αναλάβει την ευθύνη να συγκεντρώσουμε περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, θα υπάρξει βοήθεια μέσω του Olympiacos Foundation. Η συνεργασία μας με τη έχει διπλό μήνυμα: να σταθούμε όλοι στα παιδιά που τους λείπουν τα βασικά, το φαγητό και τα φάρμακα. Με τη βοήθεια του Ολυμπιακού θα εμβολιαστούν 50.000 παιδιά, εκ των οποίων ορισμένα και στην Ελλάδα», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ