Οι Αθηναίοι ξαναγιναν παιδιά στο 2ο Φεστιβάλ Χρωμάτων που άλλαξε για λίγο την εικόνα του Μεταξουργείου [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Αθηναίοι ξαναγιναν παιδιά στο 2ο Φεστιβάλ Χρωμάτων που άλλαξε για λίγο την εικόνα του Μεταξουργείου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είτε επειδή προσφέρει μια ευκαιρία για ανθρώπινη επαφή, είτε επειδή είναι η απόλυτη γιορτή ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, το Φεστιβάλ Χρωμάτων γνωρίζει ιδιαίτερη απήχηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια.

Το Μεταξουργείο που φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο το 2ο Φεστιβάλ Χρωμάτων άλλαξε για λίγο όψη και γέμισε με ανθρώπους κάθε ηλικίας που έκαναν γιόγκα, παρακολούθησαν διάφορους καλλιτέχνες και φυσικά επιδόθηκαν στον περίφημο χρωματοπόλεμο.

Γιατί επιλέχθηκε το Μεταξουργείο; Γιατί είναι ο κατεξοχήν πολυπολιτισμικός τόπος όπου συναντάς τα πάντα: από ήρεμη street art μέχρι το σκοτεινό περιθώριο. Στο Φεστιβάλ που ένωσε για λίγες ώρες τους Αθηναίους βρέθηκαν καλλιτέχνες, κοινωνική κουζίνα, εργαστήρια ζωγραφικής καταφέρνοντας να μετατρέψουν ένα παραμελημένο οικόπεδο σε ένα από τα πιο πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα.

Πηγή εικόνων: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ