Συλλήψεις στο Κερατσίνι για εμπορία όπλων -Επιχείρησαν να πουλήσουν σε αστυνομικούς 7 πιστόλια - iefimerida.gr

Συλλήψεις στο Κερατσίνι για εμπορία όπλων -Επιχείρησαν να πουλήσουν σε αστυνομικούς 7 πιστόλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το απόγευμα της Κυριακής στο Κερατσίνι Αττικής τρία άτομα για εμπορία, μεταφορά και κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών. Πρόκειται για τρεις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 35, 55 και 45 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να πουλήσουν όπλα σε αστυνομικούς, οι οποίοι προσποιήθηκαν τους πελάτες.Ο «συναγερμός» στις Αρχές σήμανε όταν έφθασε στα «χέρια» της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο 35χρονος συμμετείχε σε εγκληματική ομάδα που κατείχε και πουλούσε όπλα και πυρομαχικά. Οι αστυνομικοί ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στην πλατεία Αμερικής στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση, ο 35χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, όπου μετά από διαπραγμάτευση με τον 45χρονο συνεργό του, συμφωνήθηκε η αγορά επτά πυροβόλων όπλων και 350 φυσιγγίων έναντι του χρηματικού ποσού των 9.000 ευρώ.

Για την παραλαβή των όπλων και τη σύλληψη των δραστών, οργανώθηκε άμεσα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, κατά την οποία αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι αστυνομικοί συναντήθηκαν με τους τρεις δράστες, στην περιοχή του Κερατσινίου Αττικής, διασταύρωση των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Ταΰγετου.

Στη συνάντησή τους οι δυο από τους δράστες, μετέφεραν από κοντινή οικία του 55χρονου και παρέδωσαν στους αστυνομικούς τα επτά πιστόλια και 168 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 55χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν επιπλέον και κατέσχεσαν :

Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα των δραστών, ως μέσο μεταφοράς όπλων και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, ως μέσα επικοινωνίας για την εμπορία των όπλων και των πυρομαχικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί όλο το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες διεξάγονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ