Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην ΝΔ για την υποψηφιότητα Τσίπρα στην Κομισιόν: «Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην ΝΔ για την υποψηφιότητα Τσίπρα στην Κομισιόν: «Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σκληρούς τόνους απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στις επικρίσεις της ΝΔ για την επικείμενη υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την θέση του προέδρου της Κομισιόν, τονίζοντας πως δεν περίμενε ούτως η άλλως να αντιληφθεί την σημασία και τον συμβολισμό της κίνησης αυτής.

Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την παροιμία «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» και στη συνέχεια αναφέρει αναλυτικά:

«Δεν περιμέναμε από τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά να αντιληφθούν τη σημασία και το συμβολισμό της επικείμενης υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν. Σε μια περίοδο που η Ε.Ε αποδομείται από την πολιτική της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας, η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς αποτελούν τους νεκροθάφτες των συμφερόντων του ελληνικού λαού στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Να χαίρονται την κα. Μέρκελ και τους συμμάχους τους».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ