Mε τη ΜcLaren του James Hunt μπορείτε να γυρίσετε το δικό σας Rush - iefimerida.gr

Mε τη ΜcLaren του James Hunt μπορείτε να γυρίσετε το δικό σας Rush

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταινία Rush που βασίζεται στην κόντρα του Niki Lauda με τον James Hunt σπάει κυριολεκτικά ταμεία, οπότε η εταιρεία RKMCCA, που επενδύει σε συλλεκτικά οχήματα, θέλει προφανώς να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία. Έτσι ανακοίνωσε πως πουλά σε δημοπρασία (ανοιχτή από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου) τη McLaren M26, το μονοθέσιο που οδηγούσε ο James Hunt τη σαιζόν 1977 και πέτυχε 3 νίκες, μεταξύ αυτών και την τελευταία της καριέρας του.

Η ιστορία γράφει πως η τελευταία καρό σημαία βρήκε τον Hunt 32 βαθμούς πίσω από τον άσπονδο αντίπαλό του Lauda με τη Ferrari, αλλά αυτό βέβαια δεν μειώνει καθόλου την αξία της McLaren του. Η οποία έχει πλαίσιο από αλουμίνιο, κινητήρα Ford Cosworth DFV V8 με 525 ίππους στις 10.600 σ.α.λ., διπλά ψαλίδα και κρεμαγιέρα –αυτά ήταν τα στάνταρ της Φόρμουλα 1 τότε, ενώ έχει ενδιαφέρον να δείτε το βίντεο του Αυστριακού Γκραν Πρι που ακολουθεί- και αναμένεται να πιάσει από 1,2 έως 1,8 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ