Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και κινηθείτε λίγο αργότερα όταν οι γενικότερες συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές. Επανεξετάστε τα δεδομένα και δείξτε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάποιες συζητήσεις και επαφές για θέματα εργασίας μπορεί να αξίζουν της προσοχής σας. Παρά τις υποχρεώσεις και τις πολλές ευθύνες θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Έντονη κοινωνικότητα παρουσιάζετε για εσάς αυτή την εβδομάδα θα δεχθείτε ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα, ή ειδήσεις. Ζητήματα που αφορούσαν τον σύντροφο ή τους συνεργάτες καθώς και οικονομικά, φορολογικά ή και κληρονομικά θέματα μπορεί να βρέθηκαν στο προσκήνιο. Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Δίδυμοι

Φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Φροντίστε να πλησιάσετε τον σύντροφο σας. Φυσικά θα συμβούν και κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις σχέσεις αλλά αν αποφύγετε προστριβές και διαπληκτισμούς δεν θα έχετε αρνητικές εξελίξεις. Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να επεκταθείτε στο χώρος σας.

Καρκίνος

Επίσης πάρτε κάποιες αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε στενά τις τωρινές απαιτήσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όπως και στη ζωή σας γενικότερα. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με φίλους και καλή παρέα. Προτάσεις και συνεργασίες που ενδεχομένως θα προκύψουν αυτήν την εποχή θα πρέπει να εξεταστούν σοβαρά. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά.

Λέων

Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ενισχύσετε τα εισοδήματα σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις προτάσεις που θα γίνουν. Σταματήστε να μεταφέρετε το άγχος και την πίεση που έχετε, στην αισθηματική σας ζωή, γιατί το ταίρι σας έχει αρχίσει και κουράζεται ήδη. Στον ερωτικό τομέα παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας. Το ευχάριστο όμως είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα αισθανθείτε δικαιωμένοι.

Παρθένος

Εκρηκτικές συνθήκες επικράτησαν για τους περισσότερους από εσάς μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Καλό θα είναι να μην κλείσετε καμία οικονομική συμφωνία αυτή την εβδομάδα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο.... Στα επαγγελματικά σας, ξεκαθαρίστε με συνεργασίες που σας ταλαιπωρούν, για να μπορέσετε να προχωρήστε χωρίς άγχος. Τα τρέχοντα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και δεν αποκλείετε να έχετε πολλά έξοδα αυτή την περίοδο.

Ζυγός

Όσοι από εσάς έχετε περάσει πρόσφατα κάποια προβλήματα στην σχέση σας δυστυχώς φαίνεται να επανέρχονται δυναμικά. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα τις εκκρεμότητες που έχετε, γιατί θα σας αναθέσουν καινούργιες ευθύνες.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε τις όποιες προοπτικές διαφαινονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά κινηθείτε με μελετημένα και σταθερά βήματα. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας είναι αυτά που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αυτήν την εποχή. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Προς το τέλος της εβδομάδος προσέξτε λίγο να μην γίνουν οι καθυστερήσεις και τα όποια προβλήματα στα επαγγελματικά, αφορμή για να έρθετε σε σύγκρουση με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρεσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.

Τοξότης

Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες. Στα αισθηματικά σας, σκεφτείτε τα λάθη που έχετε κάνει μέσα στη σχέση σας και μη ρίχνετε συνέχεια τις ευθύνες στο σύντροφο σας. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας. Στον αισθηματικό τομέα όσοι από εσάς έχετε προβλήματα στη σχέση σας θα μπορέσετε τώρα να τα βρείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο μηδενίζοντας τις αποστάσεις μεταξύ σας. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Συζητήσετε με καλή διάθεση. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγη προσοχή και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα σας αγχώνουν. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς. Τολμήστε ανοίγματα που έχετε ήδη υπολογισμένα με κάθε λεπτομέρεια. Φροντίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση προκειμένου να αποφύγετε την υπερκόπωση.

Υδροχόος

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες ή και τον ερωτικό σας σύντροφο. Με την αισιοδοξία σας βγαίνετε νικητές Η διάθεσή σας δεν θα είναι και αρκετά καλή και ίσως αυτό να οφείλετε στην κάμψη της δουλειάς σας. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλυτέρα για όσους θέλουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, να κάνουν έναν απόγονο ή να επισημοποιήσουν μια σχέση. Προσέξτε καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει περίπτωση να μην πάει τόσο καλά όσο θα επιθυμούσατε. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας.

Ιχθείς

Αν δεν ικανοποιείστε με το εισόδημα σας, προσπαθείστε να βρείτε άλλους τρόπους για να το αυξήσετε. Η ημέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Θα μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά και να ξοδέψετε χρήματα για να ανανεώσετε την εμφάνιση σας. Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται πολλά και θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση αποφασίζετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον σύντροφο σας, βάζοντας πιο γερές βάσεις για το μέλλον.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ