«Καταιγίδα» στα Χανιά ο Ολυμπιακός με 4 γκολ σε 20 λεπτά πήρε τη νίκη από τον Πλατανιά - iefimerida.gr

«Καταιγίδα» στα Χανιά ο Ολυμπιακός με 4 γκολ σε 20 λεπτά πήρε τη νίκη από τον Πλατανιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τέσσερα γκολ μέσα σε εικοσι λεπτά - όλα στο β' ημίχρονο- ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το προβάδισμα που είχε από το 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πλατανιάς και έφυγε από τα Χανιά με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δύο λεπτά αργότερα (68') ανέλαβε δράση ο «συνήθης ύποπτος» Κώστας Μήτρογλου που έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό με 2-1 και στο 73' ο Σαβιόλα έκανε το 3-1. Το κερασάκι στην «τούρτα ανατροπής» των «ερυθρολεύκων» έβαλε στο 87' ο Βάις γράφοντας το τελικό 1 - 4.

Σε απόσταση βολής ο ΠΑΟΚ: 2-0 τον Αστέρα

Στο κυνήγι του Ολυμπιακού παρέμεινε ο ΠΑΟΚ ο οποίος με δύο κεφαλιές του Μιγκέλ Βίτορ, επικράτησε στην Τούμπα με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, διατηρώντας το απόλυτο των νικών στην έδρα του.

Χωρίς να συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού

Εύκολα ο Ατρόμητος 3 - 0 τον Λεβαδειακό

Στο εναρκτήριο ματς της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Ατρόμητος δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον Λεβαδειακό (που κατέβηκε ουσιαστικά χωρίς προπονητή στον πάγκο του μετά την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή) και πήρε εύκολα τη νίκη με 3 - 0.

Η ομάδα του Περιστερίου «καθάρισε» το ματς στα πρώτα 15 λεπτά με δύο γκολ από τους Ιγκλέσιας και Λαζαρίδη (στο 12' και το 14'). Στο 76' μετά πό πάσα του Ούμπιντες ο Ναπολεόνι έγραψε με πλασέ το τελικό 3-0 .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ