Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με φίλους που σας αγαπούν και μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει από κακόβουλα άτομα εις βάρος σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο μαγνητισμός και η σεξουαλική σας ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη. Στα επαγγελματικά θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλλετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας καθώς θα προκύψουν πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τα δεδομένα των αστρολογικών τάσεων δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση.

Ταύρος

Θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές στη δουλειά σας και θα πρέπει άμεσα να λάβετε τα μέτρα σας και να προστατεύστε τα κεκτημένα σας. Μέσα από τις καταστάσεις που θα βιώσετε, θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας και θα αγωνιστείτε για να φτάσετε τους στόχους που έχετε βάλλει. Να ξέρετε όμως ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Σχέδια για το μέλλον θα σας χαροποιήσουν.

Δίδυμοι

Διώξτε το φόβο και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό, ο οποίος δεν είναι στο χαρακτήρα σας, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα έχετε τις ευκαιρίες να ζήσετε σύντομες περιπέτειες και να γευτείτε τον έρωτα. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε.

Καρκίνος

Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Ενώ δημιουργούνται κάποιες θετικές προοπτικές παράλληλα παρουσιάζονται δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να προβληματίζεστε. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις και πολλές προτάσεις για εξόδους αυτές τις μέρες. Μεθοδεύστε προσεκτικά και με υπομονή τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο.

Λέων

Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας γιατί θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου παρόλα τα γεγονότα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν με την σχέση σας, θα κάνετε προσπάθειες να καλυτερεύσετε την μεταξύ σας επικοινωνία.

Παρθένος

Να είστε επιφυλακτικοί σε τυχόν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια, εφορίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Καλύτερα να αφήσετε τέτοιου είδους θέματα για αργότερα, αφού υπάρχει περίπτωση να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη. Προβληματισμοί γύρω από ζητήματα καριέρας ενδεχομένως να ανασπάσουν ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σας.

Ζυγός

ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να κινείστε με καθαρό μυαλό για να τα βγάλετε πέρα. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ενισχύσετε τα εισοδήματα σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις προτάσεις που θα γίνουν. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές.

Σκορπιός

Δεν ευνοούνται τα παντός είδους τυχερά παιχνίδια. Η υγεία σας θα βρίσκετε σε καλή κατάσταση. Μη διστάσετε να κάνετε πράγματα για να αυξήσετε τα έσοδα σας φίλοι μου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε προτάσεις και ευκαιρίες συναισθημαιτικές, που δείχνουν να έχουν ποιότητα και μέλλον. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείετε να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας.

Τοξότης

Ένα παρασκήνιο είναι πολύ πιθανόν να κινείτε σε βάρος σας. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα γοητευθείτε από καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Στα οικονομικά σας θα πιεστείτε καθώς τα σχέδια που είχατε για να μειώσετε τα χρέη σας μπλοκάρονται και εσείς καλείστε να βρείτε λύσεις για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις κι εσύ ψυχολογικά.

Αιγόκερως

Αφήστε να περάσει η μπόρα και κερδίστε χρόνο για να σκεφτείτε με ήρεμο μυαλό τις επόμενες σας κινήσεις. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις που θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους και να εισπράξετε περισσότερα χρήματα από ότι περιμένατε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ξεκαθαρίσετε με συνεργασίες που σας προκαλούν εμπόδια και δυσκολίες.ι.

Υδροχόος

Κλείστε τα αυτιά σας στα παραπλανητικά λόγια που ενδεχομένως να ακούσετε αυτό το διάστημα. Μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα έρθετε σε οριστική ρήξη με το ταίρι σας. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι τάσεις για περιπέτειες συνεχίζονται ειδικά για τους αδέσμευτους. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος γαι να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας. Τη μια θα νιώθετε απίστευτη ευφορία και η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη και την άλλη θα κάνετε έντονες σκηνές ζήλιας στο ταίρι σας χωρίς λόγο και αιτία.

Ιχθείς

Δεν αποκλείεται να πάτε κάποιο ταξιδάκι τις μέρες αυτές με το ταίρι σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Κρατήστε μια σταθερή πορεία και αποφύγετε πειραματισμούς με τη δουλειά σας. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ