Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο - Ο πατέρας της Μπρίντεϊ Σπίαρς έχει μισθό 16.000 δολάρια για να κάνει τον κηδεμόνα της - iefimerida.gr

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο - Ο πατέρας της Μπρίντεϊ Σπίαρς έχει μισθό 16.000 δολάρια για να κάνει τον κηδεμόνα της

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο - Ο πατέρας της Μπρίντεϊ Σπίαρς έχει μισθό 16.000
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τίτλο του πιο άπληστου πατέρα στον κόσμο κερδίζει εκείνος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και χωρίς... ανταγωνισμό μάλιστα. Πρόκειται για τον άνθρωπο που εισπράττει 16.000 δολάρια το μήνα για να κάνει το καθήκον του, τον κηδεμόνα της σταρ της ποπ, και τώρα ζητά αύξηση γιατί του φαίνονται λίγα!

Πριν από πέντε χρόνια το δικαστήριο έθεσε υπό την κηδεμονία του Τζέιμι Σπίαρς την ατίθαση κόρη του. Κάτι που του έδωσε τον έλεγχο της καριέρας της, της προσωπικής της ζωής και βέβαια των οικονομικών της. Τα 16.000 δολάρια που κερδίζει το μήνα- που πληρώνει ουσιαστικά η κόρη του για να... έχει πατέρα- του φαίνονται λίγα και με αίτησή του στο δικαστήριο ζητά αύξηση 7.200 δολαρίων!

Αν και το 1 εκατ. δολάρια που έχει βγάλει το διάστημα που έχει την κόρη του υπό την επίβλεψή του μοιάζει ελάχιστον μπροστά στην περιουσία της σταρ- εκτιμάται στα 220 εκατ. δολάρια- ακούγεται παράδοξο ακόμη και για τον χώρο της σόουμπιζ να προσπαθεί ένας πατέρας να κάνει τέτοια οικονομική αφαίμαξη στην κόρη του.

Πηγή: Huffington Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις κηδεμονία Μπρίτνεϊ Σπίαρς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ