Aναβλήθηκε η συνέντευξη Σαμαρά στο Μega - Tαξίδι αστραπή σε Μάλτα, Ιταλία - iefimerida.gr

Aναβλήθηκε η συνέντευξη Σαμαρά στο Μega - Tαξίδι αστραπή σε Μάλτα, Ιταλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στο Mega, λόγω ταξιδιού - αστραπή που θα πραγματοποιήσει σε Μάλτα και Ιταλία με σκοπό τον συντονισμό των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύσει στο ταξίδι του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση στη Βαλέτα, με τον πρωθυπουργό της Μάλτας Τζόζεφ Μουσκάτ και στις 17:30 στη Ρώμη με τον Ιταλό ομόλογό του, Ενρίκο Λέτα - συνάντηση κατά την οποία θα συζητηθεί και ο καλύτερος συντονισμός Ελλάδας - Ιταλίας ενόψει της Προεδρίας των δύο χωρών στην Ε.Ε.

Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην εκπομπή «Ανατροπή» αναβάλλεται για τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

To Σάββατο ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλούσε σε συνέδριο του ellines.com στο ξενοδοχείο Costa Navarino.Στη θέση του Πρωθυπουργού θα παραβρεθεί ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ