Süddeutsche Zeitung: Η Ελλάδα σπαταλάει τα ευρωπαϊκά κονδύλια και η ΕΕ κάνει τα στραβά μάτια - iefimerida.gr

Süddeutsche Zeitung: Η Ελλάδα σπαταλάει τα ευρωπαϊκά κονδύλια και η ΕΕ κάνει τα στραβά μάτια

Süddeutsche Zeitung: Η Ελλάδα σπαταλάει τα ευρωπαϊκά κονδύλια και η ΕΕ κάνει τα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδράνεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε καταγγελίες περιπτώσεων διασπάθισης ευρωπαϊκών κονδυλίων στην Ελλάδα, καταγγέλλει σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.Οπως αναφέρει η Deutsche Welle, το συγκεκριμένο δημοσίευμα με τίτλο «Ωρομίσθιο 610 ευρώ» σημειώνει ότι «δημόσιος υπάλληλος στην Αθήνα στηλιτεύει τη διασπάθιση χρημάτων ευρωπαϊκής βοήθειας – ωστόσο οι Βρυξέλλες κωφεύουν».

Η δημοσιογράφος Κριστιάνε Σλέτσερ αναφέρεται στον οικονομικό επιθεωρητή του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών Γεώργιο Μπούτο, ο οποίος προώθησε τα ευρήματά του στην ΕΕ, χωρίς ουσιαστική ανταπόκριση.
Η δημοσιογράφος σχολιάζει σχετικά: «Οι έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν την καλύτερη φήμη. Ο Γιώργος Μπούτος θα ήθελε να το αλλάξει αυτό. Και το προσπάθησε. Ήθελε να διορθώσει ένα λάθος, το οποίο δεν έκανε ο ίδιος, όμως άλλοι, επιφανέστεροι. Αλλά εκεί όπου αρέσκονται να ασκούν κριτική στην Ελλάδα, στην ΕΕ, στις Βρυξέλλες, δεν τον άκουσαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ