Όταν o Prince ανέβηκε στη σκηνή με την κιθάρα του και τους έσβησε όλους με ένα σόλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Όταν o Prince ανέβηκε στη σκηνή με την κιθάρα του και τους έσβησε όλους με ένα σόλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περίφημο Rock and Roll Hall of Fame – κάτι σαν μαυσωλείο για τα μυθικά «τέρατα» της ροκ-ποπ μουσικής βιομηχανίας – μόλις ανακοίνωσε τους υποψήφιους για την είσοδό τους σε αυτό καλλιτέχνες για το 2014. Πρόκειται για τους: Nirvana, Linda Ronstadt, Peter Gabriel, Hall & Oates, και τους Replacements.

Πολύ ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες δίχως αμφιβολία για την παγκοσμίως γνωστή μουσική γιορτή όπου τιμώνται μεγάλες φυσιογνωμίες του πενταγράμμου, η οποία όμως έχει μείνει στην ιστορία για τις θεαματικές συναυλίες που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της με συμμετέχοντες βαριά, πολύ βαριά ονόματα.

Τέτοια ήταν και η επί σκηνής συνεύρεση των Tom Petty, Steve Winwood και Jeff Lynne, οι οποίοι «τζάμαραν» το 2004 στο κομμάτι «While My Guitar Gently Weeps», αποτίοντας φόρο τιμής στον George Harrison των Beatles, μόνο και μόνο όμως για να επισκιαστούν από την εμφάνιση-έκπληξη του μεγα-καλλιτέχνη ονόματι Prince....

Κάντε, λοιπόν, τη χάρη στον εαυτό σας και δείτε και ακούστε το απίστευτο κιθαριστικό σόλο του ιδιόρρυθμου περφόρμερ.

Αξίζει τον κόπο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Prince Tom Petty Steve Winwood Jeff Lynne Rock & Roll Hall of Fame
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ